Herkenbaar?

'Door de economische crisis moest ik mijn afdeling reoganiseren en personeel ontslaan. Minder mensen moeten nu het werk doen. Maar er blijft werk liggen: archieven opruimen en opschonen bijvoorbeeld. Mijn mensen nemen door de hectiek ook geen tijd meer om hun werkplek op te ruimen. Het ziet er steeds rommeliger uit. Hoe gaan we dit aanpakken?'

overzicht in bedrijvenoverzichthelpt helpt mensen om hun werkplek prettig en efficiënt in te richten. Werknemers werken daardoor in een opgeruimde omgeving, kunnen meer werk aan en verbeteren hun prestaties. Dat komt de efficiëntie ten goede. 


Duurzaam ondernemen
Wilt u als ondernemer uw steentje bijdragen aan de maatschappij en heeft u duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan? Schakel overzichthelpt in bij het persoonlijk goed functioneren van uw werknemers. Biedt uw financieel ongeorganiseerde werknemers of uw chaotische/ongestructureerde werknemers een coachingstraject. Hierdoor krijgt u als werkgever weer goed functionerende werknemers die goed in hun vel zitten!
Neem contact op voor de mogelijkheden.